Colour my ride is het motto van Bicibo.

Iedere fietser is onderdeel van ons straatbeeld. Jij hebt dus ook de mogelijkheid om dat straatbeeld in te kleuren. Wij gaan jou daarbij helpen. We zien het straatbeeld als een grote kleurplaat en iedereen krijgt een stukje. Als jij er voor kiest om met een vrolijke fiets naar de stad te gaan, maak jij de wereld een beetje mooier. 

Praktisch én creatief.

Fun is essential and essential is fun. Eindelijk het is gelukt! Dat je naar een fiets kunt kijken en een glimlach niet kunt onderdrukken. Dat iets wat zo functioneel is, ook zó leuk kan zijn. De fietskratjes van Bicibo zijn geen gewone kratjes. Er is lang over nagedacht en we hebben de producten getest tot we alleen nog maar hele nachten droomden over kratjes, jasbeschermers en gekleurde banden. Onze producten voldoen aan alle eisen voor veiligheid, duurzaamheid, gebruikersgemak en bevestiging. En dat allemaal voor jou en natuurlijk voor een colourful world.

Circulaire producten voor een betere wereld.

If you can use it twice, don t buy it new. De producten die je koopt bij Bicibo zijn met zorg en aandacht voor de natuur ontworpen en geproduceerd. Zo zijn onze kratjes gemaakt van recyclebaar plastic en geproduceerd binnen de EU, met goed toezicht op de gebruikte materialen en arbeidsomstandigheden. De producten gaan lang mee en zijn ook inwisselbaar. Zo kun je de bedrukte plaatjes op de krat vervangen voor andere ontwerpen, waardoor je in een handomdraai een nieuw kratje hebt.

Iedereen is uniek.

Be the brightest you! Jij bent bijzonder en dat is je fiets ook. Daarom kun je bij ons kiezen uit meer dan 120 ontwerpen die iets zeggen over jou of over je fiets. Wij supporten de veelzijdigheid van de samenleving en willen dit ook graag terugzien in de fietsenstalling, voor het stoplicht en op het fietspad. Mensen met keuzestress uploaden simpel hun eigen ontwerp.

Wij blijven in beweging! Daarom worden er iedere maand minimaal 10 nieuwe ontwerpen geupload.

P.S. wist je dat jij zelf ook aan de slag kunt? Kijk bij ‘maak mijn eigen ontwerp’ en bekijk hoe jij je persoonlijke krat kunt ontwerpen! Leuk om cadeau te geven.

Meer zichtbaar zijn met jouw bedrijf? Wij helpen je graag met een ontwerp in de kleur, stijl en een logo van jouw onderneming. Neem contact op via het contactformulier, of bel 0342-476529