Je hebt besteld bij Bicibo. Hartstikke leuk natuurlijk! Al kan het natuurlijk zijn dat je het product terug wil sturen, om welke reden dan ook. Wil jij jouw bestelling retourneren? Dan heb je hiervoor 14 dagen de tijd. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je het pakket hebt ontvangen.

Heb je één bestelling geplaatst, maar ontvang je meerdere pakketjes? Dan begint de termijn van 14 dagen vanaf het moment dat jij het laatste pakketje hebt ontvangen. Kosten voor retourneren zijn voor de consument.

Hoe plaats je een retour?

  • Meld jouw retour aan via het modelformulier op de website of stuur een e-mail naar info@bicibo.nl. Vergeet hierbij niet jouw bestelnummer en het desbetreffende product te vermelden.

  • Indien redelijkerwijs mogelijk pak het product ongeopend weer in de originele verpakking en met alle bijbehorende spullen.

  • Na bevestiging van jouw retour kun je het pakketje afleveren bij het desbetreffende pakketpunt.

  • Je ontvangt een bevestiging wanneer wij het product hebben ontvangen en met de stappen die volgen.

  • Na ontvangst crediteren wij het bedrag binnen 14 dagen op uw rekeningnummer.

Let op: de bedenktermijn van 14 dagen geldt niet indien een product speciaal voor een consument is ontworpen, samengesteld of vervaardigd. Enkel wanneer het product is beschadigd geldt het recht van retournering